Over Topvoet

Welkom bij pedicurepraktijk Topvoet

Ik stel me graag aan u voor. Mijn naam is Jolanda van Zijl, werkzaam in en het gezicht van de praktijk. Sinds 2015 gediplomeerd pedicure U kunt bij mij terecht voor een volledige pedicurebehandeling, deelbehandelingen en cosmetische voetbehandelingen.

Voor de behandelingen maak ik gebruik van de producten van Laufwunder, een heerlijke verzorging voor uw voeten. U wordt ontvangen in een mooie en ruime praktijk , gelegen op de beneden verdieping waar rust en ontspanning centraal staan. Deze is dus goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn en niet zo makkelijk trap kunnen lopen U verlaat de praktijk met heerlijk verzorgde voeten. Hygiëne, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn de belangrijkste ingrediënten in de praktijk. Ik neem graag de tijd voor mijn cliënten.

Ik ben aangesloten bij ProVoet, brancheorganisatie voor de voetverzorger. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op pedicuregebied. Daarnaast ben ik medisch pedicure i.o. De behandelingen voor de diabetische en/of reumatische voet kunnen na het afronden van mijn opleiding voor medisch pedicure door de zorgverzekering vergoed worden, wanneer u daarvoor in aanmerking komt.
En kan ik u ook van dienst zijn met o.a – nagelbeugeltechniek/nagelregulatie een Orthese maken ,nagelreparatie en drukverlichting d.m.v vilttechniek.